Asiakaskokemuksia rentoutuksista

Asiakaskommentteja yksilöllisistä äänimaljarentoutuksista, parirentoutuksista sekä ryhmälle suunnatuista sointurentoutuksista.

”Kehossa olevat jännitteet suli rentoutuksessa pikkuhiljaa. Rangassa kulkee energia hyvin, jotain lähti liikkeelle. Tämä on tosiaankin hyvä rentoutus”.
– Parirentoutus

”Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pystyn hengittämään syvään. Olo on voimaantunut ja yllättävän kevyt”.
Yksilöllinen äänimaljarentoutus

”Olipa jännittävä, niin erilainen kokemus. Totaalinen rauha ja ihanaa, kun oli hiljaista. Niin hieno kokemus – Vau!”.
Yksilöllinen äänimaljarentoutus

”Joko se loppui? Kylläpä aika meni nopeasti. Ihmeellistä, että työasiat eivät olleet ollenkaan mielessä. Tuntui kuin olisin ollut tyhjyyden tilassa”.
– Sointurentoutus ryhmälle

”Tunsin miten värähtely tuntui eri kehon osissa ja sain vahvistuksen epäilyilleni, jotka liittyvät tiettyihin paikkoihin kehossa. En odottanut rentoutukselta mitään ja tämä oli aivan ihana”.
Yksilöllinen äänimaljarentoutus

”Olin vaikuttunut, kun kehon eri osia alkoi kihelmöimään. Huomasin, että hengitin aluksi tosi pinnallisesti, mutta loppua kohti hengittäminen oli erittäin syvää, helppoa ja kevyttä.”
– Sointurentoutus ryhmälle

”I had my first sound bowl message last week. I didn’t really know what to expect, but it was surprisingly relaxing. The sounds are soothing and the vibrating sound waves penetrate deeply into the body. Very effective! Päivi is also a very amicable personal so it was very enjoyable. Thank you!”
Yksilöllinen äänimaljarentoutus

”Loppuillan oli ihanan rento olo😍 nukuin myös seuraavan yön todella hyvin, muistaakseni kertaakaan heräämättä! Nukahdin tosiaan nopeasti ja näin paljon unia (en tiedä onko unien näkemiseen yhteyttä vai sattumaa). Voisin kyllä kuvitella, että jos olisi vaikeuksia nukahtamisen kanssa, tuollaisen rentoutuksen jälkeen nukahtaminen voisi olla helpompaa.”
– Sointurentoutus ryhmälle

”Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pystyn hengittämään syvään. Olo on voimaantunut ja yllättävän kevyt.”
– Sointurentoutus ryhmälle

”Joko se loppui? Kylläpä aika meni nopeasti. Ihmeellistä, että työasiat eivät olleet ollenkaan mielessä. Olin tyhjyyden tilassa.”
– Sointurentoutus ryhmälle

”Rentouttavat päiväunet. Olen positiivisesti yllättynyt vaikutuksesta sekä yllätyksestä.”
– Parirentoutus (yllätys puolisolle)

”Saavuin Sointurentoutukseen tukkaputkella suoraan töistä ja olin varma, et joko olen ihan ylikierroksilla ja hommasta ei tule mitään tai sitten nukahdan heti, kun pää osuu tyynyyn : ) No, ei käynyt kumpikaan. Maatessamme jumppapatjoilla vilttien alle kääriytyneinä Päivi alusti tilanteen hyvin, ja kertoili mitä seuraavan tunnin aikana tulee tapahtumaan, sekä painotti, että tässä ei voi epäonnistua.

Yllätin itseni vajoamalla hyvään rentoutuksen tilaan, jonka syvyys vaihteli sen mukaan mitä ääniä ilmassa värähteli. Välillä juuri, kun tuntui et juuri kuin olin nukahtamispisteessä tulikin eri taajuudella väreilevä ääni joka virkeytti, ja tuntemukset sahasivat jännästi. Tunnin jälkeen olo oli raukea ja rentoutunut. Enää ei ollut pää täynnä tekemättömiä hommia ja hirveä härdelli, vaan vietinkin loppuillan rauhallisissa merkeissä. Tämä olisi ihana tapa aloittaa vaikka jokainen viikonloppu! Voisin myös kuvitella, että tämä voisi hyvä vaikka työpaikoilla kesken viikon ja kiireen.”
– Sointurentoutus ryhmälle

”Olo on tosi rentoutunut, sellainen kuin olisi vähän pihalla”.
– Parirentoutus