Asiakaskokemuksia Roihahduksesta

Asiakaskommentteja yksilövalmennuksista sekä TreStartin ja Uratehtaan Tsemppiä työnhakuun -hyvinvointivalmennuksista työnhakijaryhmille.

”Päivi, suuret kiitokset tästä valmennuksesta! Olet todella innostava valmentaja ja toit mukanasi harjoituksia, jotka saivat meidät pohtimaan asioita uusista näkökulmista.” Arto L.

”Minulle tarjoutui mahdollisuus osallistua Päivin järjestämälle henkilökohtaisen hyvinvoinnin valmennuskurssille. Yllätyin positiivisesti jo heti alkuvaiheessa siitä, miten uutterasti Päivi selvitteli taustoja ja tarjosi omia ideoitaan minulle sopivien, terveyttä edistävien vaihtoehtojen ja ratkaisujen löytymiseksi. Asioiden tuputtamisesta ei ollut tietoakaan, vaan valmennuksessa kaikki muutosta edistävät valinnat tehtiin huomioiden aikaisemmat mieltymykset ja niistä parempien vaihtoehtojen korostamiseen toki uudet ideat huomioiden. Aikataulu oli joustava ja muutoksille löytyi aina mahdollisuuksia. Päivin luontainen energisyys, positiivisuus ja iloinen asenne kaikkeen tekemiseen teki valmennukseen liittyvistä tapaamisista mukavan leppoisia. Ilmapiirin myötä valmennukseen liittyvistä asioista oli helppo ja jopa mukava keskustella. Kokonaisuuteen ja ennen kaikkea saavutettuihin tuloksiin olen erittäin tyytyväinen. Useat valmennuksen aikana opitut vinkit ovat edelleen mielessä ja käytössä arjen jokaisena päivänä pysyvinä muutoksina.” Kari S.

“Päivi is an excellent wellness coach and mentor with a positive attitude. She has created a good relaxed and open atmosphere to the whole training group and given lots of ways how to utilize different ways and means of improving each individuals personal capabilities and strengths. Päivi has also taught how to use mental resources in different situations in a best possible way. I can warmly recommend Päivi’s expertise in wellness coaching and mentoring, she is a very positive person to work with.” Sami S.

”Kiitos Päivi, valmennus oli ehdottomasti hyvä ja antoisa positiivisen ilmapiirin ja hyvien kuuntelijan taitojesi vuoksi, joita oivallisesti käytit esim. valitessasi tehtäviä. Asiat etenivät johdonmukaisesti ja minulla oli levollinen olo valmennuksessasi. Osaat ottaa asiakkaat yksilöinä, koin että minua kuunnellaan ja todella halutaan auttaa. Mahtava tunne!” Sari J.

”Päivin tarjoaman valmennuksen avulla sain selvitettyä sotkuisia ajatuksia päässäni ja pääsin tavoitteeseen lyhyessä ajassa. Valmennuksessa oivalsin, ettei ole väliä mitä muut ajattelevat siitä mitä minä omassa elämässäni teen. Päivi on aidosti kiinnostunut valmennettavan asioista ja ajatuksista. Hän käy kiinni ongelman ytimeen ja kaivaa yllättäviäkin asioita esiin, joita ei ole tullut itse ajatelleeksi. Rauhallisesta puhetavasta tulee tunne, että kiireen keskellä on pakko pysähtyä ja keskittyä tähän hetkeen.” Tuulia P.

”Kiitos Päivi, koin valmennuksesi erittäin hyödylliseksi! Kävimme käsiksi asioihin hieman uudelta näkökannalta. Myös vertaistuki oli ehdottoman tärkeää. Olet huipputyyppi ja voin vilpittömästi suositella Roihahduksen valmennusta muillekin työnhakijoille.” Maarit S.

”Mukavaa, vähän erilaista sparrailua ja vertaistukea työnhakuun. Kiitos.” Tiina N.

”Sain mahdollisuuden tutustua Päivin tarjoamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointivalmennukseen. Päivin tapa valmentaa on positiivinen ja kuunteleva. Päivillä on käytössä monipuoliset menetelmät, joita hän käyttää ammattitaitoisesti. Päivi on mahtava tsemppaaja ja omaa erittäin hyvän ihmistuntemuksen. Valmennuksen avulla ajatustapani muuttui monella saralla sekä opin tunnistamaan omia mahdollisuuksiani ja tarttumaan tuumasta toimeen oivallusten kautta.” Maija K.

“Thank you Päivi for this opportunity, It was really helpful to talk through things with you and the rest of the group and it gave me new ideas and insights for the job search.” Caroline B.

”Kiitos Päivi, oli mukava olla mukana, sinä osaat olla läsnä ja kuunnella. Saimme uusia oivalluksia, iloa, mukavaa yhdessäoloa ja mukana oli tekemisen meininkiä. Taas uusin silmin eteenpäin!” Tiina V.

”Ihanaa vertaistukea ja asioiden pureksintaa. Olet Päivi oikeassa työssä, sillä osaat tukea yksilöitä juuri heidän omissa tavoitteissaan ja sinulla on eteenpäin vievä ote. Hyvää jatkoa sinulle!” Kati Y.